Kopen bij Galerie Moderne > Gebruiksaanwijzing1. Kom naar de tentoonstelling (zie data) of raadpleeg onze catalogus die maandelijks op onze website wordt bijgewerkt. Onze experts beschrijven alle loten in detail, schatten ze naar waarde en nemen er een foto van. We verkopen 11 maanden per jaar en bieden ongeveer 1.000 loten per maand aan in alle kunstcategorieën (schilderijen, meubels, vitrinevoorwerpen, tapijten ...).

2. Kom naar de verkoop (zie data). Als u niet kunt komen, kunt u ons een koopopdracht bezorgen op papier (beschikbaar tijdens de tentoonstelling) of via elektronische weg (via MyGalerieModerne). Wij kopen het lot dan voor u tegen de beste prijs. Voor de loten die op meer dan 500,00 euros geschat zijn, kunt u ons ook vragen u live tijdens de veiling van uw lot op te bellen.

3. Na de verkoop hebt u 3 dagen de tijd om uw lot te komen afhalen en het te betalen (veilingbedrag + 24 % kosten + 2,50 euros administratieve kosten per lot). Wij aanvaarden zowel betalingen met bankkaart (Maestro en Visa) als cash betalingen tot 3.000,00 euros. Meer informatie vindt u in onze algemene voorwaarden.

Ook voor andere vragen (transport, enz.) kunt u steeds contact met ons opnemen.
Verkopen in Galerie Moderne > Gebruiksaanwijzing1. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, of kom gewoon naar Galerie Moderne voor een complete schatting van uw goed(eren) door onze experts, van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur (behalve op verkoopdagen: zie onze kalender). U kunt ons ook een bericht sturen (per post, e-mail of via MyGalerieModerne) met duidelijke foto's, een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van het goed en uw volledige contactgegevens.

2. Na die eerste stap en als wij ermee akkoord gaan de goederen te koop aan te bieden, gaan we als volgt te werk:

- Catalogisering van het lot (uw goed) voor een volgende verkoop: u ontvangt een volledige lijst van het (/de) lot(en) en de datum van de veiling. Bij Galerie Moderne wordt de verkoopvoorraad beheerd met een zelf ontwikkeld krachtig informaticaprogramma met een minimale foutenmarge. Tijdens het hele verkoopproces blijft u eigenaar van het lot.

- Eventuele vermelding van uw lot in de dagelijkse pers (Le Soir, La Libre, Het Nieuwsblad ...), de gespecialiseerde pers (Antique Trade Gazet, Gazette Drout ...), in onze catalogus waar veel klanten op geabonneerd zijn en ten slotte op onze uiterst efficiënte website, waar alle loten in detail en met foto's worden voorgesteld. De site wordt maandelijks vóór elke verkoop bijgewerkt en stuurt een melding naar een brede waaier aan potentiële klanten dankzij onze uitgebreide database met Belgische en buitenlandse klanten.

- Voorstelling op de tentoonstelling die voorafgaat aan elke verkoop. Uw goederen worden zorgvuldig en in alle veiligheid in een aangenaam kader tentoongesteld.

- De veiling: de veiling gebeurt bij opbod in aanwezigheid van een gerechtsdeurwaarder die voor elk verkocht lot een proces-verbaal opmaakt.

3. De betaling gebeurt 21 dagen na de verkoop. We kunnen de betaling regelen op ons kantoor (cash uitbetaling kan tot 3.000,00 euros) of per overschrijving, zoals u wenst. Het overgemaakte bedrag stemt overeen met het veilingbedrag, verminderd met 15 % kosten and 2,50 euros per lot. Bovendien ontvangt u een gedetailleerd overzicht van de verkoop. Meer informatie vindt u in onze algemene voorwaarden.

Ook voor andere vragen (een object opnieuw te koop aanbieden, transport, enz.) kunt u steeds contact met ons opnemen.